Nyugalom Szigete Wellness Centrum

Nyugalom Szigete Wellness Centrum

Önt is irritálják a szállodák zsúfolt wellness centrumai?
Ismerje meg Balatonszárszó 600 négyzetméteres wellness központját, ahol Ön és Családja is kényelmesen tölthet el egy kellemes pihenést, anélkül, hogy időpontot kellene kérnie egy nyugodt pezsgőfürdőzésre.

A Balaton déli partja mentén elhelyezkedő egyik legrendezettebb és legbiztonságosabb város Balatonszárszó. Virágokkal beültetett parkjai, ínyenceknek való finomságai, izgalmas programlehetőségei és barátságos vendéglátói méltán tették e helyet a “gyermekes családok paradicsomává”.

Itt található a Két Korona Konferencia és Wellness Hotel is, amely a balatoni szállodák egyik gyöngyszeme. A folyamatos fejlődés jegyében hotelünk 2008. október közepén új szállodai szárnyában megnyitotta a „Nyugalom Szigete” Wellness Centrumát, mely a test és a lélek együttes harmóniájának megteremtésére törekszik.

Adja át magát Ön is a wellness centrumban található csodás medence - és szaunavilág pihentető élményeinek, melyek egész évben a vendégek rendelkezésére állnak!

Hogy mi található a Nyugalom Szigete Wellness Centrumban?


Élménymedencénkben olyan folyamatosan működő élményelemekkel találkozhat, mint a sodrófolyosó, nyakzuhanyok, hátmasszírozók, és feltörő gejzírek, melyek hozzájárulnak a kikapcsolódás teljességéhez. Élménymedencénkhez tartozó, de mégis különálló pezsgőfürdőnk páratlan kikapcsolódást nyújt kisebb és nagyobb társaságoknak egyaránt.

Természetesen gondoltunk kis vendégeinkre, a gyerekekre is: gyermekmedencénk hozzájárul a víz szeretetének megismeréséhez, melyet nem lehet elég korán elkezdeni.

Kedves Vendégeink kikapcsolódását és kényelmét szolgálja továbbá a kültéri úszómedence (júniustól augusztusig), illetve a napozóágyak használata a wellness centrumban és szállodánk virágos kertjében. Fürdőköntöst térítésmentesen biztosítunk.

Szauna szigetünk kialakításában fontos szerepet töltött be az egészség megőrzéséhez hozzájáruló gőzkabin, finn szauna és a nyugodt, kellemes pihenést szolgáló illatos, kellemes hőmérsékletű relaxáló kabin, a caldarium. További információt találhat a szaunázás helyes módszereiről itt és a wellness centrum szaunavilág használatának szabályairól itt.

A finn szauna rendszeres használata az orvosi kutatások, és a több évszázados tapasztalatok alapján bizonyítottan javítja a közérzetet, méregtelenít, erősíti az immunrendszert, feszessé, fiatalossá teszi a bőrt, fizikailag és szellemileg is felfrissít.

A gőzfürdő nagy előnye a bőrre gyakorolt igen kedvező hatásában rejlik. A nedves hő stimulálja a vérkeringést, és alaposan tisztítja a bőrt úgy, hogy megnyitja a pórusokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket. A bőr ettől puha, tiszta és selymesen sima lesz.


A Caldarium alacsony hőmérsékletének (40-50 °C) és a levegő páratartalmának (70-100%) köszönhetően kevésbé megerőltető a szervezet számára, mint a szauna. Hatására a keringés javul, az izomfeszültség csökken, kitisztulnak a légzőszervek és a bőr pórusai.

Az igazi kényeztetést kedvelők különféle masszázsok közül válogathatnak: egész test masszázs, talpmasszázs, hátmasszázs és egyéb kezelések. Továbbá állapotfelméréssel és egészségmegőrző tanácsokkal is segítünk vendégeink felfrissülésében.
Az állapotfelmérés során tanácsokkal segítünk az egészség megőrzésében, így szakemberünk segítségével javíthat egészsége állapotán.

A pihenés fontos, és minél elfoglaltabb valaki, annál nagyobb szüksége van rá. Ennek tudatában szállodánk folyamatos akciókkal és ünnepi különlegességekkel várja a pihenni vágyókat.

Legyen szó Mikulásról, Húsvétról, Pünkösdről, más ünnepről, vagy nyári szünetről, kollégáink mindig gondoskodnak a jó hangulatról és az alkalomhoz illő kulináris élményekről.

Wellness szállónk mind a családok számára, mind a romantikus pihenésre vágyó pároknak tökéletes helyként szolgál. Kollégáink igyekeznek a vendégek egyéni igényeit is kielégíteni, legyen szó különleges ételekről vagy balatoni programokról.

Szerencsére szállodánk igen kedvező helyen található, hiszen Budapestről indulva mindössze egy óra alatt elérhető, így azok is leugorhatnak egy hosszú hétvégére, akik csak este tudnak neki vágni ennek a csekély autóútnak.

Ünnepi és lastminute csomagjaink megalkotásakor figyelembe vesszük azt is, hogy nincs mindenkinek kellő ideje a pihenésre, így vendégeink rendelkezésére áll a balatoni szállás 1 éjszakára is.


Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait a „Nyugalom szigete” Wellness Centrumunkban!

Válasszon ajánlataink közül és foglaljon szobát nálunk a gombra kattintva!