Rólunk mondták

„Köszönjük, hogy itt tölthettük 3 nap 2 éjszakás nyaralásunkat. Tökéletes volt a kiszolgálás, a szoba tiszta és gyönyörű. Ízletes és bőséges az étkezés. Felkészültek, segítőkészek, kedvesek mind a recepción, mind az egyéb egységekben. Külön köszönetet mondunk a karbantartó úrnak. Egy szóval tökéletes volt az ittlétünk.”

- A. Balázs és neje -

„A szállodáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: funkcióját tekintve úgy tökéletes, ahogy van. Külön kiemelnénk Borsos Krisztián kedvességét, figyelmességét-mindig, mindenkinek így kellene. Köszönjük!”

- Dr. F. Ferenc és neje -

„Ismét itt...Igazán szép napokat töltöttünk itt. Örültünk, hogy a programok színesedtek, sokasodtak. A főszakácsukat kiemelném-nem lehetett nem végigkóstolni a sok-sok finomságot. Ám a recepciósok, pincérek, sőt még a takarító személyzet is kiváló, kedvességük és figyelmességük határtalan. zsuzsa masszőr meg egyszerűen egy angyali csoda. Jövünk még. Köszönjük!”

- B. Péter és Családja -

„Ez a világ legjobb szállodája és biztosan jövünk még. Az ételek isteniek, a személyzet nagyon kedves és segítőkész, a masszázs fantasztikus. Sok helyen jártunk már, de ez a szálloda felveszi a versenyt bármely öt csillagos szállodával. Örömmel ajánljuk barátainknak, ismerőseinknek.”

- Horváth Család -

„Jól éreztük magunkat, köszönjük a finom vacsorákat!”

- Cs.-né Ildikó -

„Nagyon szépen köszönjük ezt a kellemes pár napot, melyet eltölthettünk Önöknél! A szobák kellemesen otthonosak, a dolgozók kedvesek, az ételek nagyon finomak voltak. Az ismerőseim körébe ajánlani fogom, hogy csak ide jöjjenek pihenni.”

- B. Renáta és L. Lajos -

„Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel elégedettek voltunk. Feltűnően tiszta a szálloda, barátságosak a munkatársak. Reméljük máskor is visszatérünk ide!”

- K. Pál -

„Köszönjük szépen a szállodának és az alkalmazottaknak a kellemes időtöltést és a felejthetetlen itt töltött 4 napot! Nagyon szuper volt a műsor, a szilveszteri zenekar és a buli is! Nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet a finom és fenomenális ételekért! Köszönjük!”

- Júlia&Roland -